SACRAMENTO BLONDE BOMBSHELL BATHROOM

An updated Mid-Century/Asian influenced bathroom with a hint of pizzazz was the goal to achieve in this quaint space.  Our client loved the original layout but needed more accessible storage and a room that was easier to maintain. By brightening up the space with ample lighting and cool toned finishes throughout, it allowed the clients love of color to really pop when it most important. Repurposing their existing accessories and “leaf” hardware, while still introducing new textures, was important to the client’s wishes as well.  The “leaf” detail can be seen again along the full height tiled walls at the vanity and shower areas that the client was most appreciative about.

The bathroom is accessible through the spacious laundry and both spaces compliment each other as they use the same finishes and pops of color.   A mix of materials and finishes make the laundry room a fun and cheerful space. Tons of floor to ceiling storage provide not only a place for laundry and pet supplies, but also overflow from the adjacent kitchen. The family's best friend has his own dedicated space as well. 

Project Location:  Sacramento, CA

Photographer:  Fred Donham of PhotographerLink

 

Return to Whole House Remodel